Pages

Ads 468x60px

.

Monday, 15 August 2011

kami dah beli rumah baru..!

Kami dah beli rumah baru..

cantik rumah ni..

colour die pun cantik

tengok2 memang berkenan lah

muda2 lagi kami dah beli rumah

bagus kan

ni nak tunjuk

gambar

rumah  baru

beli semalam

.....
......

=
....

....

...


ta daaaa...






lawa kan 

rumah ni

kan2





-haha..jangan marah yer

ni rumah untuk hakimi my little cousin.. =)

6 comments:

  1. rumah yg dibina dengan jayanya

    ReplyDelete
  2. lurvee: ye saya dah berjaya..haha
    btw jumpe blog sebijik mcm blog ni td

    ReplyDelete
  3. erkk..dh tgk...dia dh tgk ke blog kita..hahhah sama laa...aish..cane bole sama lak citarasa ni

    ReplyDelete
  4. Boleh dah main pondok2. hik3

    I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete
  5. @aleen: beli kat tesco dik

    @petuapakar: boleh2.. tp main rumah2 lah..hehe

    ok da follow u back =)

    ReplyDelete