Pages

Ads 468x60px

.

Friday, 27 January 2012

' SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH '

Dah lama tak join apa-apa segmen. BW tadi and terjumpa lah segmen ni.

So, nak join segmen ni
by Farah


Syarat2nya;
1. Buat entry bertajuk ' SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH '
2. korang tempek banner segmen yg simple kat atas tuh
3. Dalam entry, korang tulis la sikit2 psal diri korang :
nama :umur  :tarikh lahir :brpe la korng berblog harapan korang 
nak tambah bebanyak lagi pon boleh . ikot suke korang la (:
4. Tak perlu tag2 bagai (: juz, kalau rjin, ajk la reramai join segmen ni 
5. Da siap entry, tinggal link entry dekat bhgian komen ni tau :D
due date:   before pukul 8 malam pada 28/ 1/2012
Ok secara ringkas;

Nama : Cik Intan & lurvee (FYI blog ni ada 2 owner)
Umur  : 20an..hehe =)
Tarikh lahir : 10 oktober thn 19**
Brpe la korng berblog ; baru je 6 bulan 3 minggu
Harapan korang: berblog dengan lebih aktif di tahun 2012 ^_^


p/s-kalau nak join klik pic atas ni k.. =)

19 comments:

  1. Senyum sini ^_-

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  2. cda cdoot: =) Done follow u..

    Qiela Luv; Da follow u back..tq..=)

    ReplyDelete
  3. Hi, balas persinggahan awk. hehe nice blog ^_^

    ReplyDelete
  4. hai. follow dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  5. singgah dri segmen yg sama dan follow sini..
    sudi2 lah jenguk
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  6. datang jenguk...

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html

    ReplyDelete
  7. singgah menghack kawasan baru dengan komen dari saya.. hahahaha!!

    ReplyDelete
  8. singgah n follow dr segmen yg sama :)
    salam perkenalan`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  9. As-Salam.
    Singgah dan jenguk blog. Sekadar sokong xtvt rakan blogger yang lain. Jemput ke blog HH. Terima Kasih.

    Panduan Menulis Blog | Bicara Masyarakat | Dunia Foto | Fakta Menarik | Adam Hawa Baca di HASRULHASSAN.COM.

    ReplyDelete
  10. hai ! slmt berkenalan. saya tak sempat pon join, tp sy jalan jugak blog awak. jom g blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  11. Hi, jemput singgah dr segmen sama

    http://talkdramalove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. datang dari SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH. :)

    ReplyDelete
  13. lezza dtg dr segmen yg sama
    dh lama follow blog ni, x jumpa iklan lah
    my id: azilron_success

    do visit mine too:
    http://misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html?showComment=1327798692871#c3231977712185648154

    ReplyDelete
  14. http://farahpunyestorymory.blogspot.com/2012/01/5-blog-bertuah-d.html

    ReplyDelete
  15. senyum sini n follow

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  16. hanan sukee blog cun nii ;) follow lah balek kalo sudi :D

    ReplyDelete
  17. Your company problems arise now but they permit you to take benefit of a situation. The web sites keep you not only in a couple of minutes but
    maybe hrs and all working day. Do not be too cautious or impulsive this
    7 days.

    Here is my webpage :: best psychic in chicago

    ReplyDelete