Pages

Ads 468x60px

.

Sunday, 7 August 2011

dapat Join Bloglist Nasz Bulan Ogos 2011

mode: gembira2

ni first time join segmen sebenarnya, ye la umur blog pun baru sebulan jagung..haha..

pagi tadi tengah2 berblogwalking jumpa blog ni Mohdnaser & ada segmen ni cakap

20+ terawal dan ikut syarat yang saya tetapkan, akan saya letakkan dalam bloglist saya bulan Ogos 2011. Selepas cukup kuota 20+, segmen ditutup.


saya pun dengan cepatnya buat la buat entry. masa tu tengok komen dah 20 dah, tak tau la sempat ke tak. jadi main redah je.. tetiba tadi bukak2 tengok2 dah ada komen and dah join bloglist nasz. thanks ye. ^_^

2 comments:

  1. saya pun blogger baru gak. sure kita bleh jadi geng.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete