Pages

Ads 468x60px

.

Wednesday, 31 August 2011

Biodata Jep Sepah

Dah lama nak buat entry ni..
Ramai yang google kot.. so buat lah.. kata kipas susah mati sepah.,jep sepah





Nama penuh: Mohd Nadzri Bin Zainal Abidin

Orang panggil:Jep

Umur:29 tahun

Tarikh lahir: 9 April 1985

Asal: Kulai, Johor

Peserta Raja Lawak musim ke: Musim ke-3

Drama/Telemovie/Filem: Telemovie: Bujang Sepah Silalalitampom, Burger Layan Diri, Ibu Mee Segera, Bomoh Temberang

Episod: Bujang Sepah Silalalitampom (13 Episod), Bujang Sepah Silalalitampom (26 Episod), Tok Ketua (13 Episod) dan 3 Bendul (13 Episod)
Edisi Khas, Buletin Cinta (Dr Love), Betul ke Bohong (Musim 1-3)
Karoot Komedia, Karoot Komedia X

Awards:
Juara Raja Lawak musim 3
Juara Maharaja Lawak 2011

Juara Super Spontan 2013


Menang Anugerah Artis Lawak Lelaki Popular 
di Anugerah Lawak Warna 2013





website:qisatulhayati.blogspot.com...=p..~~

hanyadiajepsepahtu.blogspot

kat wikipedia pun dah ada tentang Jep- wikipedia.org/wiki/Jep_Sepahtu




twitter:jep_sepah


instagram: instagram.com/jepsepahtu





fav kaler: putih, hitam

tinggi:186cm

fav football team: JDT & MU






p/s-Jep tiada akaun fb & twitter 




15 comments:

  1. confirm ke ne ?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. biodata ke harus lah betul,sumber kopipase jer..

      Delete
  3. twitter tu betul ke? bkn jep xda twitter ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedaaaaaaaaaaap tol ko berbicara
      aq follow jep kat twitter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bodoh betul yang kat ats ni

      Delete
  4. semua betul. bgs lah. :)

    ReplyDelete
  5. https://twitter.com/jep_sepahtu :)
    betul smua..meh tambah..jepp xske minum ice tp suka asam pedas:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer info terbaru tak minum ais..=)

      Delete
  6. jep tiada twitter la cik ...

    ReplyDelete
  7. twitter xda tapi instagram ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu nnt update entry ni =)

      Delete
  8. dengar citer dia dulu pemain bola sepak.pernah bercita2 nk msok skuad kebangsaan

    ReplyDelete
  9. jep x dak twitter dia ada instagram je

    ReplyDelete
  10. jep x dak twitter dia ada instagram je

    ReplyDelete