Pages

Ads 468x60px

.

Friday, 20 July 2012

Segmen: BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H


Assalamualaikum semua dan Ramadhan Kareem..

Malam ni masuknya waktu maghrib dah 1 Ramadhan, selamat berpuasa dan bertarawih semua. Kali ini cik intan nak join segmen Abg Ben, jom kita tukar link.. kalau nak join jugak klik kat pic k.. =)


Bahagian penting !
  1. Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk RAKAN BLOGGERRAMADHAN 2012
  2. Sila pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar tukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
Dan jika blogger tersebut bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..
“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “
Selesai perjanjian , maka masukkan link blog masing masing ke dalam bloglist tersebut  dalam tempoh 24 jam. Selepas 24 jam , kembali pastikan link anda dah dimasukkan . Jika tiada , sila kembali tanya pada blogger tersebut. Jika tiada respon, remove link dia ! Senang citer .. Tak yah gaduh gaduh .. ok ?

ok kopi pase bulat2..huhu

Tamat segmen ini , jam 11.59 malam , 20/7/2012


kenapa anda patut pilih blog ni?


1) Untuk tambah kenalan/ follower
1) Untuk tambah info



17 comments:

  1. MHZ terima tawaran kamu..MHZ dah masukkan blog kamu dalam bloglist

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan. Done Follow. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA? http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  3. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

    ReplyDelete
  4. salam , ya saya berminat nak bertukar link :D

    btw , dah masukkan awak punye link dalam bloglist saya ^^

    http://akubencihitam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @MHZ: Thanx.. =) Dah letak kat bloglist saya =)

    @Natasha: done follow & da letak kat bloglist.. =)

    ReplyDelete
  6. JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

    Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

    http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    follower ke 210

    ReplyDelete
  7. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  8. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  9. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  11. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. datang nak tukar link...

    http://putra08.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link...
    Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum w.b.t;

    Anda berminat tukar link dengan waalid?

    sila jawab di SINI

    Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

    Salam Ramadhan Al-Mubarak!

    p/s : waalid dah folo sini..^_^

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  16. done letak link..^_^

    salam mahabbah ramadhan

    ReplyDelete
  17. maaf lambat respond.
    ya saya berminat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete