Pages

Ads 468x60px

.

Tuesday, 2 July 2013

berinduksi


lama pula tak dapat nak menulis, haa kan dah busy..dah warning u awal2 ok(explanation dr sahabat sebelum masuk kje dulu)...ok NOTED! btw its very challenging babe!!!

alkisahnya kita harus pergi induksi di melaka, dan time2 tu juga laa jerebu melanda, maka bertopeng laa selama 5 hari. bagusnya segala aktiviti padang dibatalkan atas arahan kerajaan malaysia..fuhh..kurang 1 aktiviti kami.

stay kt famosa, alor gajah, 23~ 
28 jun, memang tak de kehidupan di waktu malamnya..takat tengok bunga api, 1st night tgklaa, malam berikutnya..xkan tiap2 malam nak tenung bunga api tu sensorg, haih gila sunyi. maka marilah meneruskan aktiviti malam dengan makan2 dan berjalan2. then kita hire laa driver(opismate) tuk bawak kita pusing2 melaka bandaraya bersejarah.  

all day dari 730 pg sampai 6 ptg kt kilang, malam baru bole jejalan.. ada sesetengah tempat dh tutup time malam, cam coconut shake kt klebang tu..alahai xdapt laa nk rasa.

sahabat2 induksi

 ke jonker street, tp kedai sume dh ditutup..lewat benar kami ni
 xde org, macam pelancung sesat pula rasanya

 sesungguhnya sy tidak tahu tempat ni dimana, driver je yang tahu, tapi memang sedap ciken grill dia
 de collection kt counter cashier

 meh kita nek menara pusing2
 view dr menara
 haha..bole pulak nak nek beca memalam kan

 sesi memilih seafood
tada...saya makan semuanya, makan ikan bakar kat umbai

7 comments:

  1. wah..untung lah ada "driver" sendiri.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..kamu xmo jadi driver kitew ke

      Delete
  2. wah best dpt nek menara taming sari.. aritu g melaka x sempat nek.. btw asal nampak berisi..huhu

    ReplyDelete
  3. intan - ciss kamu kan, asik nmpak berisi..mende len kamu xnampak plak..mls bwk g legoland
    hafiz - a ah untung sangat...kita shukeee

    ReplyDelete
  4. lurvee:ok sowi2,x mau g legoland nak g USS jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. USS pegi buat pasport looo..segera...segera taw

      Delete
  5. ok segera... bln 8 nnt buat.. btw sy da nk resgn keje..nk bisnes..huhu

    ReplyDelete