Pages

Ads 468x60px

.

Wednesday, 7 August 2013

selamat berhari raya

esok nak raya dah, tapi hari  ni masih kerja..kene laa bekerja kan sebab belum confirm jawatan ini, jadi tiada cuti raya yg diizinkan oleh syarikat. tapi nasib kita masih beruntung, sebab cuti raya jatuh pada hari kamis n jumaat, following day tu sabtu ahad memang cuti ujung minggu, jadi tanpa perlu memohon sebarang cuti raya, kita dah dapat bercuti selama 4 hari. gembira bukan? jika nak dibandingkan sewaktu raya tahun lepas..hanya sehari sahaja cuti raya. xpela..past is past malas nk cerita(cerita 1/2 jalan jek kan..)

terpaksa laa datang ke opis ni..padahal..hati naluri semua memang dah xde langsung kat sini. keje? memang bole dikatakan langsung xsentuh..tgk pun malas..tulih blog jek yg rajin.;p


 tengoklaa..semua sahabat2 ku dh bercuti...balik kg. kosong jek tempat deorg...haih..sedey ok, aku jek yg still kt opis ni menunggu cukup waktu bekerja baru bole pulang.


dengg..aku lom bayar sebenarnya...until last day...so antara aktiviti aku harini adalah membayar zakat fitrah. alhamdulillah selesai tanggungjawab walaupun agak last minit, sebelum2 ni xde laa plak aku buat perangai bayar last minit..gelabah juga td..takut xsempat bayar..ish..mane boleh kan..xberkat rezeki kita...

apa lagi aktiviti kita rini..ofcoz laa soping online..heheheh..pembaziran..pembaziran..xpe nanti kita tulis entry lain utk aktiviti soping online yg berleluasa ni...

SELAMAT HARI RAYA ... :)

4 comments:

  1. Cerita pendek jer...cam ada yg ttgal lh.. o_O
    apa2 pn slm hari raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yg tggal ea?...sila laa edit en apiz

      Delete
  2. Cerita pendek jer...cam ada yg ttgal lh.. o_O
    apa2 pn slm hari raya...

    ReplyDelete