Pages

Ads 468x60px

.

Wednesday, 20 February 2013

"SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"

Assalamualaikum..

Kali ni cik intan nak join segmen ni..




Tamat: 31-12-13 

Nak join jugak klik la kat banner k..=)

22 comments:

  1. Terima kasih sudi join!
    boleh check link awak di sini
    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    sila maklumkan kepada saya jika link awak tiada atau tidak boleh bukak :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal... dari segmen yang sama.. jemput singgah balik yer...

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.htm

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    saya memerlukan bantuan anda
    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    done follow you :)

    ReplyDelete
  5. done follow., dari segmen y sama jgk., jemput singgah

    http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. salam dear..dari segmen sama.. dah follow kamu..jemput follow kita pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  7. Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. SALAM KENAL..

    DARI SEGMEN YG SAMA..

    JOM SINGGAH SINI PLAK http://noryzoulkefle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam kenal....follower ke 246..
    jom singgah n follow sini plak..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    ReplyDelete
  12. Singgah dan follow sini dari segmen yang sama,jum follow sini juga 
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  13. http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan selamat berkenalan ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal.. dari segmen yang sama..done follow here.. follower yang ke-255..

    please follow me back:
    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Salam. Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan. =)

    ReplyDelete
  19. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  20. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  21. Dari segmen yang sama. peserta #151

    http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  22. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya pulak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete