Pages

Ads 468x60px

.

Wednesday, 7 November 2012

Sepah The Movie

Assalamualaikum semua..

Ok nak cerita sikit pasal sepah the movie. Sebuah Filem Aksi Ekstrem Komedi dari Sepah. Bakal ditayangkan pada 29 November 2012.  Dibintangi oleh: Jep Sepah, Shuib Sepah, Mamat Sepah, Anzalna Nasir, Jehan Miskin, Ramona Zamzam, Azrul Raja Lawak, Pak Yus Rajalawak, Shiro Rajalawak, Talha Rajalawak. Pengarah:MP Roslin dan diterbitkan oleh PTV Film Productions.Website -  http://www.sepahthemovie.com.my

facebook: https://www.facebook.com/SepahTheMovieSinopsis ringkas


mengisahkan 3org jejaka bujang yg bekerja di kilang elektronik. Jep,Shuib & Mamat berkawan rapat sejak kecil dan mepunyai hobi yang sama-obses dengan motor cross. Mereka merupakan juara motor cross di Johor Bahru.

Ayu Sofea,seorang gadis cantik yg bertugas sbg trainer di kilang mereka bekerja. Pelbagai strategi,sketsa,dan babak2 yang diatur oleh bujang Sepah untuk memikat Ayu Sofea. kegagalan mereka memenangi hati Ayu Sofea berpunca dgn kemunculan seorang pengurus baru di kilang tersebut,Based yg juga merupakan seorang pelumba motor cross & mempunyai pasukannya sendiri.

Bagaimanapun Sepah terpaksa menghadapi peristiwa yang telah melahirkan konflik persahabatan mereka, semenjak kemunculan seorang gadis cantik bernama Ayu sofea, apakah kesudahannya? Nantikan Sepah the movie, 29 NOV 2012..

No comments:

Post a Comment