Pages

Ads 468x60px

.

Tuesday, 11 September 2012

Cara nak ukur saiz cincin..~

Assalamualaikum..

Sekarang musim orang naik pelamin kan, tiap minggu dapat makan nasi minyak.. ramai kawan2 yang kahwin sampai ada 4/5 wedding 1 minggu..

Melihat-lihat cincin di Anggunklasik, semuanya cantik.. tak sabar  nak tempah satu..hehe kat sini boleh ukir nama dalam tulisan jawi, kan ke lebih ekslusif cincin kita tu.. tak gitu.. =)

contoh cincin sepasang

cincin khat jawi

Boleh tengok design lain di web anggunklasik. Cantik-cantik dan menarik design2 cincin. =) Memang dah jatuh hati dah.. Sesuai untuk merisik, pertunangan atau perkahwinan.

ok berbalik pada cara nak ukur saiz cincin boleh tengok kat web ni ukur saiz cincin-dijari-manis dan kalau tak de pembaris boleh ukur online kat sini metric-ruler. Yang ni dalam cm so convert je lah ke mm (kali 10). Ni sebab masa ukur pun tak jumpe ruler, tu yang google..huhu

Sila lah ke link2 yg berkenaan ek.. Punya la malas kan..hehe

p/s-excited ukur saiz jari, senang in future nanti.. =)

3 comments:

  1. mau beli cincin..tuk wedding kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de lah..tuk suka2 jer..haha boleh kn..

      Delete
  2. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete